Sym Mio 115 White/Pink-Gold

Wij verkopen Sym motorscooters en bromfietsen.  U kan bij ons terecht voor nieuw, tweedehands, onderhoud en herstelling.
€2 299,00 
21% vat incl.
Stock: 
On demand

Specifications

State: 
New
Engine displacement: 
115 cc
Fuel: 
Petrol
Allowed from driving license: 
A1/B
Color: 
White/Pink-Gold of Mat Grey/Black

This product in another color, size...

Kleine schelm

De vintagetrend roept onbetwistbaar een vleugje nostalgie op. Maar nog veel meer dan een modefenomeen, is het een echte levenskunst waarin voorwerpen uit het verleden hun plaatsje opnieuw opeisen. Vanzelfsprekend ontsnapt ook de scooterwereld niet aan deze trend. De huidige retro-tendens? Die niet zozeer nostalgisch, als wel zeer toekomstgericht. En omdat SYM altijd mee is met z’n tijd, springt het merk maar wat graag mee op de retro-trein.

De Mio, een ludieke retroscooter, is dankzij zijn weelderige vormen bijzonder populair bij (jonge)dames. Het was de eerste 50cc-scooter die met een viertaktmotor werd uitgerust, en sindsdien evolueerde hij natuurlijk nog verder. Met zijn styling, hippe kleurtjes, bevallige rondingen en complete uitrusting is de Mio een hedendaagse scooter met een heerlijk vintage-parfum en een tijdloze look. In 2017 lanceerde SYM een iets ‘gespierdere’ versie van de Mio: met de Mio 115 verover je moeiteloos de stad.

Geslepen, charmant, rijkelijk uitgerust en toch supertoegankelijk: de nieuwe SYM Mio 115 symboliseert de ultieme stadsvrijheid. Hij is compact, perfect geproportioneerd en vederlicht. Met de 10” velgen en het nieuwe, levendige Euro4-blok rijg je met de SYM Mio 115 naadloos en vliegensvlug nauwe stadsstraatjes en brede boulevards aan elkaar. Om in alle veiligheid te kunnen stoppen, vertrouw je blindelings op het gecombineerde remsysteem. En de Mio mag dan wel een kleine schelm zijn, hij heeft alles van een grote...

Prijs inclusief 1 jaar assistence in België.

 

Sym stelt zijn verlengde garantie voor

Sinds1 januari 2016 geeft SYM 1 jaar extra garantie op alle 50cc voertuigen en 3 jaar extra op alle voertuigen boven de 100cc (mits in bezit van volledig onderhoudsschema, onderhoud uitgevoerd door erkende dealer en het voertuig mag niet meer dan 30.000km (50cc) of 100.000km (>100c) hebben afgelegd). Zo ben je 3 of 5 jaar zorgeloos onderweg met de betrouwbaarheid van SYM!

De belangrijkste voorwaarden van deze extra garantie:

  • Het volledige onderhoudsschema opgenomen in de gebruikershandleiding dient nauwkeurig opgevolgd te worden door de klant, over de gehele looptijd van de garantieperiode.
  • Alle onderhoudswerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd door een officiële SYM dealer met originele SYM onderdelen.
  • Het voertuig mag niet meer dan 30.000km (50cc) of 100.000km voor commerciële doeleinden (zoals bijvoorbeeld koerierdiensten). Normale slijtage en onderhoudswerkzaamheden zijn uitgesloten.

Zo ben je 3 of 5 jaar zorgeloos onderweg met de betrouwbaarheid van SYM!

Prijzen onder voorbehoud, vraag steeds een offerte in de shop !