PERSVOORSTELLING 2019 FOTOVERSLAG

Raceteams Bike Parts

Een mooie avond voor de motorsport !

Een mooiere start van een druk motorweekend kan een motorsportliefhebber zich moeilijk voorstellen : Endurance racemotoren, Classic Racemotoren, kennismaken met doorwinterde piloten ...

De avond werd vlot gepresenteerd door Henk Baesen, hij stelde ons voor aan de piloten voor dit jaar :

  • Gian Mertens en Nicky De Wit die bij de Inters gaan strijden en gaven inzage in hun ambities voor dit seizoen.
  • Thomas Vermeiren, Thomas Dieleman en Maikel De Block, een strijdlustig trio dat gaat voor het podium bij de Juniors en ervaring combineert met jong geweld.
  • Sven Ketls en Denny Lannoo gaan een heleboel andere piloten een blik gunnen op de achterband van hun machtige Classic Suzuki GSX-R.

Terwijl het publiek kon genieten van de interviews, pure ernst afgewisseld met humor onder vrienden, zorgden de leden van Crossteam "De Durmevrienden" ervoor dat we konden genieten van een lekker frietje en fricadel ... geef toe, dat lust toch iedereen, niet ?
 

Vierde team ...

Jazeker, Bike Parts kan steeds terugvallen op nog een team, en wat voor één : Bike Parts Friends is de spreekwoordelijke lijm die steeds klaar staat om te helpen bij de organisatie van een evenement.  Deze avond werden de aanwezigen verwend met een frisdrank en een biertje ... geef toe, ook dat lust iedereen !

Een moment van stilte ...
afscheid nemen doet pijn, ook al hoort het bij het leven, zo zegt men.  Enkele dagen voor de voorstelling ontvingen we het bericht dat Pieter Lerno, één van onze jongere fans, de strijd tegen een slepende ziekte had verloren.  Met een oprecht woordje van Camilla Geerinck en een minuut stilte namen we gepast afscheid van Pieter.

De rush naar de competitie is ingezet en hoewel we focussen op het boeken van mooie resultaten blijft deze jongeman in onze gedachten.  Zo zal ook hij er bij zijn wanneer onze teams het gas in de hoek draaien op zoek naar de ereplaats en de geblokte vlag.

Vrienden, het wordt een mooi seizoen !