Crew

U bent hier

Invoerder en verdeler van Shad bagagesystemen, motoren, scooters en bromfietsen van Suzuki, Sym, Peugeot, Mash en Derbi

Johan : Zaakvoerder

De passie voor alles waar een motor mee gemoeid was kreeg hij mee van zijn vader, die nochtans geen carrière had in motorland.
Als veertienjarige begon Johan aan motoren te sleutelen , iets wat hij naast zijn studies en beroepscarrière altijd is blijven doen. Heeft ervaring opgedaan in de cross , het off-road gebeuren en op het circuit. Zijn eerste racewedstrijd werd opgestart met de snelste rondetijd. Hoewel hij om commerciële reden niet meer in de werkplaats staat weet hij in geen tijd oorzaken van problemen bloot te leggen.
In zijn minimale vrije tijd kan je hem al eens vinden achter het stuur van een motor, een tractor of een propeller.                    

Mark : Hoofd Technische afdeling & Ontwikkeling

Pionier in het ontwikkelen en de montage van valblokken op motorfietsen !  
Constructie -en maatwerk is zijn ding.  Wilt u een TL1000 blok in een quad laten monteren, dan is hij uw man.  Mark heeft ervaring in de motorcross en reed ook wel eens op circuit.  
Hij is befaamd om zijn technisch kunnen én zijn grappen tussendoor, u bent gewaarschuwd !  

Steven : verkoop, advies, techniek, motormanagement en afstelling… 

Ooit voorbestemd om laborant te worden merkte hij al snel dat een testcabine met Dynojetbank meer te bieden heeft.  
Zeer ruime ervaring met o.a. circuitmotoren, supermotards, enduro, cross ... Op een warme dag kan je hem spotten op een zware cruiser.  Hij staat u bij met raad en daad in de winkel bij de keuze van een motor, kledij en toebehoren.  Gaat een motor in de testcabine, dan gaat Steven mee.

Michael :  Chef Atelier, montage, herstellingen en revisies.

Een echte "mecano" in hart en nieren.  
Zit zijn dagtaak bij Bike Parts er op dan sleutelt hij thuis verder aan motoren, reviseert een V8-blok voor vrienden of is aan zijn Subaru bezig.  Gaat hij op twee wielen ergens heen, dan haalt hij zijn DL 1000 uit de garage. Tegenwoordig is ook het circuit niet langer veilig voor zijn stuurkunsten.  Op vrije dagen knalt hij daar rond met zijn R1 !
Huidige motor : een GSX-R 750, uiteraard !                                          

Luc : Bromfietsen, scooters en mobiliteit

40 jaar ervaring als "mecanicien" en ooit nog getraind met Sylvain Geboers ! 
Als er één persoon is die uw bromfiets aan de praat kan houden dan is hij dat. 
Elke tweedehands motorfiets die trots en glanzend in de showroom staat is door zijn vaardige handen gegaan.    

Vera : Administratie

Als enige vrouw in de ploeg gooit zij met succes haar 40 jaar ervaring in de strijd om de administratie piekfijn in orde te houden.  Geen eenvoudige klus gezien de ijver waarmee de rest van het team vragen, papieren en documenten op haar afstuurt.      

Kris : Freelancer, Verantwoordelijke media

Het plaatsen van de motoren op onze website en tweedehandspagina's besteden we uit aan Freelancer Pletinck Kris. 
Hij onderhoudt de website, facebookpagina, youtubekanaal, lanceert campagnes en voert de eerstelijnscommunicatie met geïnteresserde kopers.
Kris rijdt bijna 20 jaar woonwerkverkeer met de motor in elk seizoen.  Huidige motor : een Pan European nadat een reeks BMW's en een Goldwing de revue passeerden. Thuis knutselt hij aan een XT 500.

Verantwoordelijke onderhoud en herstellingen met een voorliefde voor engelse motoren.

Christophe : maintenance and repairs !

Speedy Gonzales met een overal aan.  Altijd goed gezind maar nog meer in zijn nopjes in de nabijheid van engelse motoren.

Gerben : upcoming man achter de toog en de toetsen !

De verpersoonlijking van het zwitsers zakmes.  Zijn biotoop strekt zich uit van de winkel tot de werkplaats. 
Hij moderniseert onze prijskaarten en stippelt de ICT-koers uit.  Hij weet alles, zoniet veel van rijden op kleine wielen.  De Honda Dax is zijn passie !

Jan : verantwoordelijke Pop-Up

Maakte ooit de wegen van Engeland onveilig op de motor.  Vlot meertalig, hij wordt begrepen tot diep in het oostblok.  Je ontmoet hem in de pop-up langs de baan Sint-Niklaas - Hulst temidden onze motoren en scooters van Suzuki, Peugeot, Sym en Derbi.

Vrijwilligers ...

Het professionele team wordt geregeld aangevuld door een groep enthousiaste vrijwilligers die ons enthousiast bijstaan bij opendeurdagen, testritten en diverse happenings, zij vormen de basis voor een groot deel van de werking.