Crew

U bent hier

Invoerder en verdeler van Shad bagagesystemen, motoren, scooters en bromfietsen van Suzuki, Sym, Peugeot, Mash en Derbi

Johan : Zaakvoerder

De passie voor alles waar een motor mee gemoeid was kreeg hij mee van zijn vader, die nochtans geen carrière had in motorland.
Als veertienjarige begon Johan aan motoren en motorfietsen te sleutelen , iets wat hij naast zijn studies en beroepscarrière altijd is blijven doen. Heeft ervaring opgedaan in de motorcross , het off-road gebeuren en op het circuit met racemotoren. Zijn eerste racewedstrijd werd opgestart met de snelste rondetijd.

Hoewel hij om commerciële reden niet meer in de werkplaats staat weet hij in geen tijd oorzaken van problemen bloot te leggen.
In zijn minimale vrije tijd kan je hem al eens vinden achter het stuur van een motorfiets, een tractor of een propeller.
Op twee wielen heeft hij zijn liefde voor ééncilinder motorfietsen herontdekt.                  

Bike Parts Crew : Benjamin

Benjamin : toekomstige shopmanager

Benjamin staat in voor het onthaal van de klanten en neemt stilaan de organisatie van de shop voor zich.  Als rechterhand van zaakvoerder Johan adviseert hij onze klanten bij de aankoop van motorfietsen, bromfietsen, kledij, onderhoud en herstellingen.  Als motorrijder vertegenwoordigt hij de sportieve kant van het motorrijden binnen de crew.  Rasechte sportmotoren zoals de GSX-R en krachtige sport-touring motoren zoals de GSX-S1000 GT doen zijn hart sneller slaan.  Bij hem kunt u terecht met al uw vragen, als het maar over motorrijden gaat.

Mark : Hoofd Technische afdeling & Ontwikkeling

Pionier in het ontwikkelen en de montage van valblokken op motorfietsen !  
Constructie -en maatwerk is zijn ding.  Wilt u een TL1000 blok in een quad laten monteren, dan is hij uw man. Een uitlaat voor uw motorfiets op maat maken, geen probleem !  Aapassing aan het frame van uw motor doet hij net zo goed.  Monteren van een ultra brede achterband op uw motorfiets ?  Bespreek het met ons, hij voert het uit.

Mark heeft ervaring in de motorcross en reed ook wel eens op circuit.  
Hij is befaamd om zijn technisch kunnen én zijn grappen tussendoor, u bent gewaarschuwd !  

Kris : Freelancer, Verantwoordelijke media

Het plaatsen van de motoren op onze website en tweedehandspagina's besteden we uit aan Freelancer Pletinck Kris. 
Hij onderhoudt de website, facebookpagina, youtubekanaal, lanceert campagnes en doet de verslaggeving van de races en evenementen.
Kris rijdt meer dan 30 jaar woonwerkverkeer met de motor in elk seizoen.  Hij begon zijn carriere met een naked K75 en sinsdien passeerden allroads, GT's en toermotoren de revue.
Thuis knutselt hij aan een XT 500, in zijn vrije tijd probeert hij de trial-sport onder de knie te krijgen op zijn GasGas TxT.

Verantwoordelijke onderhoud en herstellingen met een voorliefde voor engelse motoren.

Christophe : maintenance and repairs !

Speedy Gonzales met een overall aan.  Altijd goed gezind maar nog meer in zijn nopjes in de nabijheid van engelse motoren.

Als het van Christophe afhangt reden alle motorfietsen piekfijn onderhouden rond, hij is maniakaal wat dat betreft.

Wim, monteur bij Bike Parts

Wim : montage en onderhoud

Wim is opgegroeid in de garage tussen de auto's en motorfietsen.  Zijn vrije tijd spendeerde hij op en naast het circuit.
Dankzij zijn ruime technische ervaring is hij dé man om nieuwe motoren vlot en zorgvuldig te monteren.
Hij is bovendien gek op klassieke bromfietsen en motorfietsen, een echte petrolhead dus.

Michael : Tuning, onderhoud en herstelling

Michael : motorfietsen onderhoud, herstelling en tuning

Een geboren petrolhead ... sleutelt professioneel aan motorfietsen en in zijn vrije tijd ... sleutelt hij aan motorfietsen ...
Herkent de GSX-R serie van de allereerste modellen tot de allerlaatste aan de geur van hun motorolie, hun geluid, ... of het scheelt niet veel.
Kortom, een vaste meerwaarde voor uw motorfiets en onze werkplaats!

 

Bike Parts Crew : Camilla

Camilla : frisse (wervel-)wind

Camilla is letterlijk kind aan huis in de shop en kreeg het motorvirus met de paplepel aangereikt.  Ze springt in waar ze kan en - of ze nu klanten ontvangt, bromfietsen kuist of een teambuilding organiseert - alles gebeurt met een aanstekelijk enthousiasme.  Ze weet menig ervaren motorrijder te verrassen met haar vakkennis en behaalde haar rijbewijs motorfiets nog voor ze haar autorijbewijs ging ophalen.

Dannie : Administratie

Als enige vrouw in de ploeg gooit zij met succes haar ervaring in de strijd om de administratie piekfijn in orde te houden.  Geen eenvoudige klus gezien de ijver waarmee de rest van het team vragen, papieren en documenten op haar afstuurt.

Dannie is fervent fietser en knalt over vlaamse wegen met een racefiets en ploetert met de mountainbike door de bossen.

De foto is misleidend maar de haarkleur is alvast juist !  

Vrijwilligers ...

Het professionele team wordt geregeld aangevuld door een groep enthousiaste vrijwilligers die ons enthousiast bijstaan bij opendeurdagen, testritten en diverse happenings, zij leggen de basis voor een groot deel van de evenementen.