Crew

U bent hier

Invoerder en verdeler van Shad bagagesystemen, motoren, scooters en bromfietsen van Suzuki, Sym, Peugeot, Mash en Derbi

Johan : Zaakvoerder

De passie voor alles waar een motor mee gemoeid was kreeg hij mee van zijn vader, die nochtans geen carrière had in motorland.
Als veertienjarige begon Johan aan motoren en motorfietsen te sleutelen , iets wat hij naast zijn studies en beroepscarrière altijd is blijven doen. Heeft ervaring opgedaan in de motorcross , het off-road gebeuren en op het circuit met racemotoren. Zijn eerste racewedstrijd werd opgestart met de snelste rondetijd.

Hoewel hij om commerciële reden niet meer in de werkplaats staat weet hij in geen tijd oorzaken van problemen bloot te leggen.
In zijn minimale vrije tijd kan je hem al eens vinden achter het stuur van een motorfiets, een tractor of een propeller.
Op twee wielen heeft hij zijn liefde voor ééncilinder motorfietsen herontdekt.                  

Steven : verkoop, advies, techniek, motormanagement, motortuning en afstelling… 

Ooit voorbestemd om laborant te worden merkte hij al snel dat een testcabine met Dynojetbank meer te bieden heeft.  
Zeer ruime ervaring met o.a. circuitmotoren, supermotards, enduro, cross ... Op een warme dag kan je hem spotten op een zware cruiser.  Hij staat u bij met raad en daad in de winkel bij de keuze van een motor, kledij en toebehoren.  Gaat een motor in de testcabine, dan gaat Steven mee.  Het tunen van een motorfiets wordt tot in de puntjes uitgevoerd, de nieuwe dynojetbank is daarbij van goudwaarde.

Steven is ook de verantwoordelijke voor onze e-bikeshop waar u terecht kunt voor elektrische fietsen van KTM en elektrische bakfietsen van Urban Arrow.
Wenst u een elektrische bromfiets of scooter aan te kopen dan bent u bij hem op het juiste adres.

Mark : Hoofd Technische afdeling & Ontwikkeling

Pionier in het ontwikkelen en de montage van valblokken op motorfietsen !  
Constructie -en maatwerk is zijn ding.  Wilt u een TL1000 blok in een quad laten monteren, dan is hij uw man. Een uitlaat voor uw motorfiets op maat maken, geen probleem !  Aapassing aan het frame van uw motor doet hij net zo goed.  Monteren van een ultra brede achterband op uw motorfiets ?  Bespreek het met ons, hij voert het uit.

Mark heeft ervaring in de motorcross en reed ook wel eens op circuit.  
Hij is befaamd om zijn technisch kunnen én zijn grappen tussendoor, u bent gewaarschuwd !  

Verantwoordelijke onderhoud en herstellingen met een voorliefde voor engelse motoren.

Christophe : maintenance and repairs !

Speedy Gonzales met een overall aan.  Altijd goed gezind maar nog meer in zijn nopjes in de nabijheid van engelse motoren.

Als het van Christophe afhangt reden alle motorfietsen piekfijn onderhouden rond, hij is maniakaal wat dat betreft.

Michael :  Chef Atelier, montage, herstellingen en revisies.

Een echte "mecano" in hart en nieren. De liefde voor de motorfiets zit er bij hem ingebakken.

Zit zijn dagtaak bij Bike Parts er op dan sleutelt hij thuis verder aan motoren, reviseert een V8-blok voor vrienden of is aan zijn Subaru bezig.  Gaat hij op twee wielen ergens heen, dan haalt is een Suzuki V-strom één van zijn favoriete wapens.

Tegenwoordig is ook het circuit niet langer veilig voor zijn stuurkunsten.  Op vrije dagen knalt hij daar rond met een GSX-R1000 of een andere getunede motorfiets !  Scherpe tijden rijden maakt hem blij.
                                

Dannie : Administratie

Als enige vrouw in de ploeg gooit zij met succes haar ervaring in de strijd om de administratie piekfijn in orde te houden.  Geen eenvoudige klus gezien de ijver waarmee de rest van het team vragen, papieren en documenten op haar afstuurt.

Dannie is fervent fietser en knalt over vlaamse wegen met een racefiets en ploetert met de mountainbike door de bossen.

De foto is misleidend maar de haarkleur is alvast juist !  

Kris : Freelancer, Verantwoordelijke media

Het plaatsen van de motoren op onze website en tweedehandspagina's besteden we uit aan Freelancer Pletinck Kris. 
Hij onderhoudt de website, facebookpagina, youtubekanaal, lanceert campagnes en doet de verslaggeving van de races en evenementen.
Kris rijdt bijna 25 jaar woonwerkverkeer met de motor in elk seizoen.  Huidige motor : een Pan European nadat een reeks BMW's en een Goldwing de revue passeerden. Thuis knutselt hij aan een XT 500.

Benjamin : ontvangst van de klanten bij Bike Parts

Benjamin : onthaal en verkoop

Benjamin zorgt voor een hartelijke ontvangst van onze klanten en luistert aandachtig naar uw wensen.  Hij helpt u bij de keuze van een motorfiets, een helm of de geschikte motorkledij. 
Desgewenst wijst hij u door naar één van onze andere deskundigen voor tuning, financiering, enz.
Als motorrijder verkiest hij sportieve buikschuivers maar weet hij ook hoogpoters te waarderen.  Een stampende Buell is sinds kort een mooie aanvulling op zijn ervaring met motorfietsen.

Vrijwilligers ...

Het professionele team wordt geregeld aangevuld door een groep enthousiaste vrijwilligers die ons enthousiast bijstaan bij opendeurdagen, testritten en diverse happenings, zij leggen de basis voor een groot deel van de evenementen.