Motoren

U bent hier

U kan bij ons terrecht voor nieuwe en tweedehands :

  • Motorfietsen
  • Motorscooters
  • Bromfietsen
  • Scooters
     

Onze teamleden maken u graag wegwijs in het ruime aanbod van onze 5 huismerken.
 

Met Suzuki hebben we hét sportieve Japanse merk in huis. 
Absolute sterkhouders zijn de DL allroads en de legendarische GSX-R sportmachines.  De SV-reeks staat voor zowat het beste wat de motormarkt kan leveren voor beginnende en realistische motorrijders terwijl ons scootergamma gerust als trendsettend mag bestempeld worden.  Suzuki levert uiterst betrouwbare machines af aan een concurentiële prijs.  Door onze ruime ervaring met dit merk kunnen wij elk type motorfiets aanvullen en aanpassen zodat het volledig aan uw wensen voldoet.

Peugeot levert ons scooters, zowel bij de motorfietsen als de bromfietsen, die elke kritische blik kunnen doorstaan.
Er zijn zowel sportieve als comfortabele tweewielers, aangevuld met de driewielige Metropolis die naast superieur comfort ook een ongeëvenaarde baanvastheid en bagageruimte aanbiedt.  We raden Peugeot aan voor klanten die uitkijken naar kwaliteit, europese styling en gebruiksvriendelijkheid.

Met Sym hebben we het merk bij uitstek in huis dat gesmaakt wordt door klanten met oog voor de prijs/kwaliteits verhouding.
Ook hier prima afgewerkte scooters, voorzien van alle moderne uitrusting en veiligheidssystemen en bovendien steeds mooi gestyled.  Zeker te overwegen voor dagelijkse verplaatsingen.

Met Mash hebben we een toonbeeld van modieuze stijl in huis.
Ontworpen in Frankrijk zijn deze motorfietsen, in de kleinere cilinderinhoudsklasse, keer op keer juweeltjes om te bekijken.  Retro, caféracer, scrambler, ... Iedereen die de showroom bezoekt houdt even stil bij dit gamma, echte eyecatchers !  Voor wie een leuke vrijetijdsmotor zoekt beslist aan te bevelen.  O ja, kijk meteen uit naar een mooie retro Richa-jas en een stel mooie Stylmartin Rocket Boots om het plaatje écht af te maken ...

Met Sherco hebben we pure competitie in huis ...
Sherco is een merk dat groot is geworden in de competitie en van daaruit is gaan produceren voor de consument.  U vindt bij ons in de showroom trial en enduro (2T en 4T ).

Met Derbi hebben we degelijke schakelbrommers in huis ...
Derbi, en Sherco, zijn twee kwalitatief hoogstaande merken waarmee we in volle vertrouwen aan de wensen van onze jeugdige motards kunnen voldoen.
Zowel Sherco als Derbi leveren hun modellen in offroad versie (noppenbanden ) als Supermotard versie (kleinere wielen en straatgerichte banden )

 

Sherco motorfietsen en bromfietsen
Vernieuwde shop 2018
Vernieuwde shop 2018
Vernieuwde shop 2018
GSX-S 1000 IRON