Motoren

U bent hier

U kan bij ons terrecht voor nieuwe en tweedehands :

  • Motorfietsen
  • Motorscooters
  • Bromfietsen
  • Scooters
     

Onze teamleden maken u graag wegwijs in het ruime aanbod van onze 5 huismerken.
 

Met Suzuki hebben we hét sportieve Japanse merk in huis. 
Absolute sterkhouders zijn de DL allroads en de legendarische GSX-R sportmachines.  De SV-reeks staat voor zowat het beste wat de motormarkt kan leveren voor beginnende en realistische motorrijders terwijl ons scootergamma gerust als trendsettend mag bestempeld worden.  Suzuki levert uiterst betrouwbare machines af aan een concurentiële prijs.  Door onze ruime ervaring met dit merk kunnen wij elk type motorfiets aanvullen en aanpassen zodat het volledig aan uw wensen voldoet.

Met Royal Enfield bieden we stijlvolle retro-modellen aan mét historische stamboom en aan een bijzonder scherpe prijs.
De Interceptor doet ons mijmeren over de eenvoud van de jaren '70 toen rijplezier gewoon bovenaan ons lijstje stond.  De Continental GT laat ons met zijn 650cc twin in café-racer stijl zien dat secundaire wegen helemaal niet saai hoeven te zijn, integendeel : als je beschikt over een de juiste machine leveren ze ons een portie complexloos heerlijk stuurgenot.
De Himalayan spreekt zowel de beginnende motorrijder aan maar ook héél veel ervaren motorrijders die het allemaal al gehad hebben en nu op zoek zijn naar eenvoud en vrijheid.  Onderschat zijn capaciteiten op landelijke en onverharde wegen zeker niet !

Benelli zorgt voor Italiaanse stijl en etalleert zijn klasse zowel in Moderne als Retro couture.
DE TRK 502 verrast adventure-rijders met een potent motorblok en pakkende moderne looks.  De Naked bikes pronken met de hipste design-invloeden en een gemakkelijk stuurgedrag.  Zeker het overwegen waard dit Romeinse merk met roemrijk verleden.

Peugeot levert ons scooters, zowel bij de motorfietsen als de bromfietsen, die elke kritische blik kunnen doorstaan.
Er zijn zowel sportieve als comfortabele tweewielers, aangevuld met de driewielige Metropolis die naast superieur comfort ook een ongeëvenaarde baanvastheid en bagageruimte aanbiedt.  We raden Peugeot aan voor klanten die uitkijken naar kwaliteit, europese styling en gebruiksvriendelijkheid.

Met Sym hebben we het merk bij uitstek in huis dat gesmaakt wordt door klanten met oog voor de prijs/kwaliteits verhouding.
Ook hier prima afgewerkte scooters, voorzien van alle moderne uitrusting en veiligheidssystemen en bovendien steeds mooi gestyled.  Zeker te overwegen voor dagelijkse verplaatsingen.

Met Mash hebben we een toonbeeld van modieuze stijl in huis.
Ontworpen in Frankrijk zijn deze motorfietsen, in de kleinere cilinderinhoudsklasse, keer op keer juweeltjes om te bekijken.  Retro, caféracer, scrambler, ... Iedereen die de showroom bezoekt houdt even stil bij dit gamma, echte eyecatchers !  Voor wie een leuke vrijetijdsmotor zoekt beslist aan te bevelen.  O ja, kijk meteen uit naar een mooie retro Richa-jas en een stel mooie Stylmartin Rocket Boots om het plaatje écht af te maken ...

Met Sherco hebben we pure competitie in huis ...
Sherco is een merk dat groot is geworden in de competitie en van daaruit is gaan produceren voor de consument.  U vindt bij ons in de showroom trial en enduro (2T en 4T ).

Met Derbi hebben we degelijke schakelbrommers in huis ...
Derbi, en Sherco, zijn twee kwalitatief hoogstaande merken waarmee we in volle vertrouwen aan de wensen van onze jeugdige motards kunnen voldoen.
Zowel Sherco als Derbi leveren hun modellen in offroad versie (noppenbanden ) als Supermotard versie (kleinere wielen en straatgerichte banden )

Lifan brengt de toekomst dichterbij met de geneugten van het elektrisch rijden.
Vrijwel onderhoudsvrij, thuis "tanken" aan de stekker, eenvoudig te besturen, instelbaar rijgedrag, degelijke techniek ...  Overweegt u een scooter aan te schaffen, denk dan vooruit en ga voor elektrisch !

 

Royal Enfield bij officieel dealer Bike Parts Zele
Benelli Motorfietsen bij Bike Parts Zele
Sherco motorfietsen en bromfietsen
Vernieuwde shop 2018
Vernieuwde shop 2018