2nd Ride For Pieter 26 september 2021

Dance & Ride for Pieter 2021

In maart 2019 verloor Pieter Lerno op 16-jarige leeftijd de strijd tegen kanker. Geïnspireerd door het levensmotto van Pieter, ‘Be strong… Believe in yourself’, zijn we met verschillende vrijwilligers aan de slag gegaan. Het 2de weekend van september 2019 hebben we een fantastisch evenement georganiseerd waarvan de opbrengst werd geschonken aan het kinderkankerfonds. Dankzij de steun van verschillende sponsors en de vele aanwezige sympathisanten zamelden we toen het mooie bedrag in van 12 492,60€.
 

In overleg met Kurt, de papa van Pieter, werd al snel beslist om hier een jaarlijks evenement van te maken waarvan de opbrengst naar het goede doel zou gaan.

De voorbereidingen voor 2020 waren gestart, helaas COVID-19 besliste anders.

Ook voor 2021 waren de voorspellingen niet positief. Door de vele onzekerheden beslisten we om geen groots evenement op te zetten. Enkelen onder ons gaven niet op, bereidden zich voor op goed nieuws en startten met de voorbereiding van een brommer- en motorrit.
 

Het team Dance & Ride is dan ook zeer blij met de versoepelingen en kondigen jullie met plezier de brommer- en motorrit aan op 26 september, een lightversie van het evenement. Vertrek is mogelijk tussen 8u en 12u op de parking van Bike Parts, Lokerenbaan 120 in Zele. Aankomst is voorzien bij Transport Heirwegh, Wijnveld 28 in Zele. Daar is er de mogelijkheid iets te drinken en te eten. De opbrengst van deze brommer- en motorrit gaat opnieuw naar het kinderkankerfonds.

U vindt de nodige info in bijgevoegde flyer.

Als alles goed gaat presenteren we jullie het 2de weekend van september in 2022 de volledige versie van Dance & Ride.

 

Team Dance & Ride