Benelli Testritten 2-4juli

Een samenwerking van Bike Parts Zele en A&A-store Puurs.

Benelli 752S testritten
Benelli 502C testritten
Benelli Leoncino testritten
Benelli TRK502X testritten
Benelli Imperiale testritten
Benelli on Tour, maak een testrit met een Benelli Motorfiets

Overtuig uzelf van de kwaliteiten van de diverse Benelli motorfietsen en kom testrijden !

Van vrijdag 2 juli t.e.m. zondag 4 juli kan u bij Bike Parts, Lokerenbaan 121 Zele een testrit komen maken met de onderstaande modellen van Benelli.
Vrijdag 10u tot 18u, Zaterdag 10u tot 16u, Zondag 10u tot 17u.

Stuur een mail naar johan@bikeparts.be of verkoop@garagetimcrabbe.be om een motor te reserveren. 
Vermeld uw naam, datum, uur en de motorfiets(-en) waarmee u wenst te rijden.  Wij sturen u zo snel mogelijk een bevestiging !
U kan ook bellen naar Bike Parts op 052/21.94.86 zodat u snel op de hoogte bent wanneer er nog plaatsen vrij zijn.

Event in samenwerking met A&A Store Puurs

Benelli TRK 502 (E4)

DE TRK 502 X: DE ULTIEME AVONTURIER

Aan boord van Benelli’s TRK 502 X is de weg jouw ticket naar vrijheid. Of je nu in de stad rijdt of het hinterland verkent, de TRK is de perfecte reisgezel. Met zijn comfortabele zithouding, indrukwekkende windbescherming, competente vering, en natuurlijk de krachtige tweecilinder wordt elke dag in een nieuw avontuur, zodat jij onbegrensd nieuwe werelden kunt ontdekken. De TRK 502 X onderscheidt zich bovendien van z’n broertje door de volgende kenmerken: centrale standaard, zwevende wave schijven en remklauwen vooraan, andere graphics, spaakwielen, 19” voorwiel, hogere uitlaat, zithoogte van 850mm en carterbescherming.

Klik hier om de motor en zijn specificaties te bekijken.

Benelli 752S rood bij Bike Parts Zele

De 752S : RIDER INSTINCT

Met de introductie van de 752 S markeert Benelli de terugkeer in het segment van de “mid-size” naked bikes. De 752 S is compact en dynamisch ontworpen om te voldoen aan alle eisen.

Een gespierde en sensationele roadster in pure Italiaanse tranditie!

Uitgerust met een 754cc bicilinder in lijn, 4-takt, vloeistofgekoeld met 4 kleppen per cilinder en een dubbele bovenliggende nokkenas, en een topvermogenvan 76.8pk (56kW) aan 8.500tpm. 

Klik hier om de motor en zijn specificaties te bekijken.

 

Benelli 502 C black

502 C

De Benelli 502C is een brutale en moedige motorfiets met een sterke persoonlijkheid, ontworpen voor diegenen die zich elke dag willen onderscheiden van de massa. Met zijn eigentijds en stijlvol ontwerp, zijn forward controls en comfortabel zadel met een zithoogte van 750 mm is de 502C de perfecte motor om de stad te ervaren, maar ook om de reis te maken waar je altijd al van hebt gedroomd. De rugsteun voor de passagier zit er standaard bij, maar is te demonteren voor een nog robuustere look.

Klik hier om de motor en zijn specificaties te bekijken.

Benelli Leoncino 500 (E5) grijs

Leoncino 2021

Met meer dan 100 jaar geschiedenis en inspiratie om uit te putten, is CentroStile Benelli erin geslaagd om een van de meest geliefde motorfietsen van de fabriek in Pesaro te doen herleven: de Leoncino. Het volledig nieuwe design met vlijmscherpe, maar harmonieuze lijnen ademt de pure emotie waar Benelli om bekendstaat. De gloednieuwe Leoncino vertegenwoordigt een authentiek, puur designconcept dat de styling en de toegankelijkheid van het origineel moeiteloos overzet op een moderne motorfiets die een sportieve en opwindende rijervaring biedt.

Er is geen twijfel mogelijk: de Leoncino is een motorfiets waarop je gezien wil worden. Hij combineert traditie, geschiedenis en passie met innovatie, modern design en dito prestaties. Een eerbetoon aan een Italiaanse motorfietslegende. Als elegante, compacte motorfiets eist de Leoncino vandaag zijn plaats in de geschiedenis weer op.

Klik hier om de motor en zijn specificaties te bekijken.

Benelli Imperiale 400 rood

Imperiale 400

De Imperiale 400 vindt zijn roots in de Benelli modellen uit de jaren ’50. Het is een elegante, moderne retro-motorfiets geworden die sterk herinnert aan het erfgoed van het Italiaanse merk. 

Gebruiksgemak en extreem wendbaar, de Imperiale 400 is een authentieke, elegante moderne motor met retro design.

De Imperiale is voorzien van een 400cc mono-cilinder 4-takt, luchtgekoeld, met bovenliggende nokkenas en injectie, wat een laag verbruik garandeert, ongeacht het gebruik. Het topvermogen bedraagt 20.4pk (15.5kW) aan 5.500 tpm en 29Nm aan 4.500tpm.

Klik hier om de motor en zijn specificaties te bekijken.

Benelli BN 125 groen bij bike parts zele

ALLES VAN EEN GROTE!

De BN 125 is Benelli’s nieuwe compacte naked, ontworpen om de harten van de nieuwe generatie te veroveren.

Hij is perfect voor pendelaars die gemakkelijk door het stadsverkeer willen klieven, of voor bestuurders die gewoon plezier op de weg willen beleven. 

Deze hagelnieuwe BN125 wordt aangedreven door een luchtgekoelde vierkleps eencilinder. Het vermogen van 12 pk is uitstekend beheersbaar dankzij de soepele, voorspelbare gasreactie. 

Klik hier om de motor en zijn specificaties te bekijken.