Brussels Motor Show

Auto en motorsalon 2019 met bike parts en suzuki

Beste motorrijders en sympathisanten,

 

Namens het Bike parts team wensen wij u graag alle beste wensen en een jaar vol motorrijplezier.

 
 
Meedoen is belangrijker dan winnen!
 
Naar aanleiding van het 97e auto-en motosalon tussen 19 en 27 januari organiseren wij een wedstrijd met als hoofdprijs een duo-ticket voor de avant-première van de opening van het Autosalon. Deze vindt plaats op 18 januari vanaf 19u en het salon zal die dag geopend zijn tot 24u. U krijgt de kans om als eerste de nieuwe modellen van 2019 te kunnen bezichtigen. Wilt u graag dit duo-ticket winnen? Aarzel niet en neem dan zeker deel aan onze wedstrijd!
Meedoen is niet moeilijk, het enige wat je moet doen is een mailtje  sturen naar info@bikeparts.be met daarin jouw contact gegevens en de antwoorden op de volgende vragen:
  1. Met hoeveel nieuwe 2019 modellen zal u ons kunnen terug vinden op de stand van Suzuki en SYM (paleis 8)?
  2. Hoeveel deelnemers zullen juist antwoorden op de eerste vraag?
Wij kijken alvast uit naar jouw deelname! Als troostprijs geven wij nog 20 gewone toegangstickets weg. Hiermee kan u het salon betreden tijdens de standaard openingsuren tijdens de week. We sturen u dit ticket toe.
 
 
Handig om te weten over het in Salon Brussel
 
Op het salon zullen alle grote spelers aanwezig zijn die actief zijn in de Europese auto-,moto-en bedrijfsvoertuigen markt. Dus ook wij zullen van de partij zijn! U kan ons terug vinden op de stand van Suzuki, SYM en Peugeot. Ook op de stand van Mash zijn wij aanwezig. We nodigen u graag uit om zeker is een kijkje te komen nemen in paleis 8 & 9.
 
Het salon zal voor het grote publiek geopend zijn van zaterdag 19 tot zondag 27 januari van 10u30 tot 19u00. De nocturnes vinden plaats op maandag 21 en vrijdag 25 januari, op deze dagen zal het salon geopend zijn tot 22u00.
Dit jaar is er opnieuw tal van randanimatie voorzien voor zowel groot als klein.
 
Nieuw is dat het paleis met de dream cars heel het salon geopend zal zijn in tegenstelling tot vorige jaren. Het is dus dit jaar ook zeker weer de moeite waard om langs te komen. Voor meer informatie over wat er dit jaar opnieuw te bezichtigen valt verwijzen wij u graag naar: www.autosalon.be.
 
 
Doet u het liever iets rustiger aan ?
 
Houdt u niet zo van de drukte en bezoekt u liever ons salon in Zele? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom, die eveneens open is van 19 tot 27 januari, zon- en maandagen (9u - 16u) inclusief.
 
 
De nieuwe KTM & Urban Arrow fiets/bakfietsen worden ook binnenkort verwacht!
 
De modellen 2019 worden ook eerstdaags verwacht bij ons in de showroom. Mis de kans niet om even test te rijden met jouw nieuwe elektrische fiets/bakfiets. Allen voorzien van de gekende Bosch motoren. Ook de niet elektrische KTM fietsen zullen wij jou leveren in 2019.
 
 
Dan willen wij u graag nog bedanken voor het lezen van onze nieuwsbrief. Samen kijken we ongeduldig uit naar een nieuw en spannend motorseizoen. Alvast veel veilige ritten gewenst.
 
Wenst u meer te weten over onze activiteiten?

Volg ons dan op Facebook of houd onze website in de gaten.
 
Tot snel,