Herfstrit 2018, dubbel zo veel redenen om te rijden !

Wat als… we u dubbel zoveel redenen geven om mee te rijden in de Herfstrit?

Als enthousiast motorrijder heb je ongetwijfeld al gehoord over de immens populaire Herfstrit, een jaarlijks terugkerend evenement van de Hartrijders, dat dit jaar voor de 27ste keer georganiseerd wordt. Zoals de voorbije 26 edities gaat de organisatie opnieuw vol voor zoveel mogelijk centjes ten voordele van de Vlaamse Vereniging Autisme (VVA).

Als dat nog geen reden genoeg is om op zondag 28 oktober vanaf 8u tot 11u30 af te zakken naar het dorpsplein van Moerzeke, dan proberen we u nog een extra reden te geven om op de motor te springen.

Hartrijders vzw bundelde namelijk de krachten met Bike Parts, Bike Design, Motorrijder Magazine en Ludwig Motors om het evenement nog wat extra cachet te geven: door in te schrijven voor de rit (10 euro voor de motorrijder, 5 euro voor eventuele passagiers) neem je automatisch deel aan de tombola. Dankzij Ludwig Motors maak je daarbij zomaar even kans om een BMW G 310 GS winnen, terwijl de broers Geerinck van Bike Parts en Bike Design een Lifan E3 elektrische scooter (klasse B) weggeven aan een gelukkige winnaar.

Herfstrit18_Win.jpg