Raceteam verdedigt titel met nieuwe Piloot

Teamchef Johan Geerinck en piloten Nicky De Wit en Bram Lambrechts

Bram Lambrechts tekent contract voor het
BK Endurance 2020 bij Bike Parts–Interbike Racing team !

 

Het team uit Zele-Lokeren, veroverde vorig seizoen de titel van Belgisch Kampioen Endurance met piloten Nicky De Wit (Interbike - Kawasaki ZX-10R) en Gian Mertens (Bike Parts – Suzuki GSX-R1000). In 2018 behaalde deze ploeg de titel Vice Europees Kampioen Endurance in 2018 (toen Bike Parts – Van De Kamp).

Doordat Gian Mertens niet langer kon weerstaan aan de lokroep van zijn RC30 en de European Classic Endurance kwam er ruimte vrij voor een nieuwe GSX-R piloot.
“No need to Say” dat er druk gesolliciteerd werd naar deze plaats.

Het was Bram Lambrechts die teamchef Johan Geerinck en het team wist te overtuigen na het voorleggen van zijn indrukwekkend palmares met eyecatchers als KTM RC 390 Cup Kampioen in 2015, successen in de IDM, indrukwekkende overwinningen op Dijon, Croix, de 6u van Spa én een mooie collectie top-10 plaatsen in het Endurance World Championship. “Impressive isn’t it ?”

Kawasaki rijder Nicky De Wit (Interbike Lokeren) is uitermate tevreden met zijn nieuwe en naar eigen zeggen “snelle en ervaren” ploegmaat.
Sterkhouder Nicky maakte zelf als piloot een bliksemstart door in 2010 als nieuwkomer de No Budget Cup titel te bemachtigen. Sindsdien werd hij Vice kampioen Supersport Junior en Superbike Inter, haalde hij podiumplaatsen bij de 6u van Spa-Francorchamps, werd zijn talent in de (wellicht groene) verf gezet met drie deelnames aan het WK Endurance en wist hij vorig seizoen, met het huidige Bike Parts–Interbike Racing team, de titel van Belgisch Kampioen Endurance binnen te halen.

“No Pain – No Gain !” De immer sympathieke Nicky werkte deze winter keihard aan zijn conditie en staat scherp als een mes. Hij is gefocust als een lens op de spiegelreflex van een duur merk …

De belevenissen van het Bike Parts–Interbike Racing team kan je volgen via hun facebookpagina (https://www.facebook.com/bikepartssuzukiracing/?ref=bookmarks ).
Volg hen, deel hun verhalen met je vrienden en steun zo de Belgische motorsport !

 

Belgisch Kampioen Endurance 2019 met Bike Parts !

Het kampioensteam seizoen 2019 !