Raceteam

U bent hier

suzuki sv650 gladius twin-cup no budget cup

Geen betere manier om eigen materiaal en kennis in de weegschaal te werpen dan de competitie.

Bike Parts ondersteunt, naast enkele kleinere privé-initiatieven, een raceteam en een crossteam.
In de wegrace domineerde "Bikeparts Suzuki Racing" met Denny Lannoo en Dennis Koninckx in de hoofdrol het seizoen 2015 en 2016 in de Twin-Cup, een onderdeel van de “No Budget Cup”. In het laatste jaar gingen we met 4 van de 5 overwinningen aan de haal.  Klasse piloten, klasse materiaal.  Niet weinig rijders uit de zwaardere klasse zagen de Suzuki SV650 langskomen in de bochtige secties, en dat met vrijwel standaard materiaal !  Dit jaar strijden we mee in het BK Superbike met de GSX-R1000R.  U vindt hen op hier op Facebook.

Overigens, in de motorcross genieten de Mx’ers van “De Durmevrienden” van onze steun. U vindt onze motorcrossers terug op de pagina "Crossteam".

Denny Lannoo suzuki oostende
Denny Lannoo twin-cup suzuki

Deze week hebben onze mecano's Michael, Mark en Steven geweldig veel vrije tijd gespendeerd aan de GSX-R1000R om hem raceklaar te maken voor de race in Croix !

De nieuwe uitlaatlijn van Yoshimura werd geplaatst, de mapping en luchtfilter werd aangepast, de nodige schroeven werden geborgd, racekuip (de enige die er al geproduceerd is !) ...

De resultaten van al het werk werden geverifieerd op de testbank.  Steven, onze testbankdeskundige, mocht het monster voluit laten gaan ... 191 achterwiel PK's !!!

Het is nu aan Denny Lannoo om het in Croix waar te maken dit weekend.

Overigens is de GSX-R1000R een parel van een motorfiets :
uit eerste hand kunnen we u vertellen dat je als piloot, ook als je 185cm of groter bent, een prima positie hebt en dat de motor ook in het dagelijks verkeer enorm handelbaar is.
Dat de motor verslavend snel op het gas reageert wanneer je daar om vraagt, daar hoeven we geen tekening bij te maken. 

200Pk voor 200 kg is verslavend, ook als eerder toergerichte motorrijder moet ik dat toegeven !
De motor smeekt gewoon om aandacht en is gul met rijplezier, woorden te kort.  Het dashboard aleen al, kijk en geniet !

De Crew van Maxxmoto nam onze piloot Denny Lannoo mee naar het circuit van Spa Franchorchamps mee om de 4 Japanse superbikes te testen.

Wij konden ons helemaal vinden in hun conclussie, zeker wanneer je rekening houdt met de prijzen van de motorfietsen, de Suzuki is veruit de goedkoopste, en als ook wij onze mening mogen geven : bovendien de ruimste en comfortabelste ;-)

Geniet van de mooie beelden en Denny's gave accent !