Royal Enfield bij Bike Parts !

Royal Enfield bij officieel dealer Bike Parts Zele

Royal Enfield is een merk met geschiedenis !

In tegenstelling tot vele andere merken "met geschiedenis" zijn ze bij Enfield vast overtuigd dat er nog heel wat aan het verhaal moet toegevoegd worden. 
Het merk heeft geïnvesteerd in moderne kwaliteitscontrole en ontwierp enkele nieuwe fraaie modellen die een verrijking zijn van het aanbod naast de alom gekende Royal Enfield Bullet.

Met De Himalayan mikken we op de avonturiers, maar ook op de urban jungle commuters. 
Het is een zeer wendbare motor met een heel eigen uiterlijk dat overal goede commentaren scoort.  De motor heeft zich ondertussen al flink bewezen bij de avonturiers, een jongedame kwam met haar Himalayan van het "Verre Oosten" helemaal naar Europa gereden !

De Continental GT 650 richt zich met zijn tweecilinder naar de café racers onder de motorrijders.
Nostalgie met een klassiek ogend modern motorblok.  Leverbaar als Black Magic, Ice Queen of als "Mister Clean" voor de liefhebbers van chroom.

De Royal Enfield Interceptor is gericht op de piloot die gaat voor de essentie van het motorrijden.
Heerlijke tochtjes langs bochtige wegen, flaneren door de stad of een ritje langs terrasjes zijn een heerlijk tijdverdrijf achter het stuur van deze tweecilinder 650cc.
De Interceptor 650 Orange Crush, de Silver Spectre en de Mark Three gaan voor de sobere uitstraling met een knipoog naar de jaren '70.
De Interceptor 650 Ravishing Red en Baker Express zijn uitgevoerd met two-tone lakwerk op de tank en stralen daarmee iets meer sportiviteit uit.
De Royal Enfield interceptor Glitter & Dust is er voor liefhebbers van chrome !

De overtuiging waarmee het merk Royal Enfield zijn nieuwe modellen presenteert laat het helemaal passen in het gamma motorfietsen dat Bike Parts aan zijn klanten wil aanbieden.
Kom zeker eens kijken en informeer naar een testrit !

 

Klik hier voor ons aanbod en voorraad.

Royal enfield Interceptor 650 Ravishing Red bij bike parts zele
Royal Enfield Continental GT 650 Black Magic bij Bike Parts Zele
Royal Enfield Interceptor Orange Crush bij Bike Parts