Motoren

You are here

U kan bij ons terrecht voor nieuwe en tweedehands :

  • Motorfietsen
  • Motorscooters
  • Bromfietsen
  • Scooters
     

Onze teamleden maken u graag wegwijs in het ruime aanbod van onze 5 huismerken.
 

Met Suzuki hebben we hét sportieve Japanse merk in huis. 
Absolute sterkhouders zijn de DL allroads en de legendarische GSX-R sportmachines.  De SV-reeks staat voor zowat het beste wat de motormarkt kan leveren voor beginnende en realistische motorrijders terwijl ons scootergamma gerust als trendsettend mag bestempeld worden.  Suzuki levert uiterst betrouwbare machines af aan een concurentiële prijs.  Door onze ruime ervaring met dit merk kunnen wij elk type motorfiets aanvullen en aanpassen zodat het volledig aan uw wensen voldoet.

Royal Enfield ...
Deze schitterende motoren spreken de motorrijder aan die met klare blik overtuigd voor rijplezier en looks kiest.  Ze bieden tweecilinders en ééncilinders aan, elk met hun specifieke kenmerken, telkens met een ruime garantieperiode !

Benelli
is dé verrassing voor menig bezoeker van onze showroom.  Erg veel motorfiets tegenover een bescheiden investering ... prima keuze boor budgetbewuste motorrijders !

Peugeot levert ons scooters, zowel bij de motorfietsen als de bromfietsen, die elke kritische blik kunnen doorstaan.
Er zijn zowel sportieve als comfortabele tweewielers, aangevuld met de driewielige Metropolis die naast superieur comfort ook een ongeëvenaarde baanvastheid en bagageruimte aanbiedt.  We raden Peugeot aan voor klanten die uitkijken naar kwaliteit, europese styling en gebruiksvriendelijkheid.

Met Sym hebben we het merk bij uitstek in huis dat gesmaakt wordt door klanten met oog voor de prijs/kwaliteits verhouding.
Ook hier prima afgewerkte scooters, voorzien van alle moderne uitrusting en veiligheidssystemen en bovendien steeds mooi gestyled.  Zeker te overwegen voor dagelijkse verplaatsingen.

Met Sherco motorfietsenhebben we pure competitie in huis ...
Sherco is een merk dat groot is geworden in de competitie en van daaruit is gaan produceren voor de consument.  U vindt bij ons in de showroom trial en enduro (2T en 4T ).

Met Sherco bromfietsen hebben we tevens degelijke schakelbrommers in huis ...
Sherco's zijn kwalitatief hoogstaande bromfietsen waarmee we in volle vertrouwen aan de wensen van onze jeugdige motards kunnen voldoen.
Ze leveren hun modellen in offroad versie (noppenbanden ) als Supermotard versie (kleinere wielen en straatgerichte banden )

Lifan
Naast bromfietsen met verbrandingsmotoren hebben we ook bromfietsen met elektrische motor in de showroom.  De modellen zijn leverbaar in a-klassen en in b-klasse.  Deze bromfietsen blinken uit in gebruiksgemak en zijn enorm onderhoudsvriendelijk.  Een prima keuze voor wie zorgeloos wil rijden !

 

Sherco motorfietsen en bromfietsen