Accessoires

U bent hier

Als motorrijders weten we als geen ander welke toebehoren de hedendaagse rijder kunnen bekoren.

Steeds volgen wij de nieuwste trends en bezoeken wij regelmatig buitenlandse vakbeurzen om volledig up-to-date te blijven. Vandaar ook onze filosofie omtrent het totaalpakket : In onze shop bieden wij een waaier aan van accessoires, kleding en toebehoren, alsook tuningspullen.  Wij leveren o.a. uit het gamma van Bike Design en Bihr.

Verkoopstopper !  Shad SH58X en SH59X, de verstelbare topkoffer !

Deze nieuwe koffer, verkrijgbaar met diverse afwerkingen en een rugsteun, is in drie stappen te verstellen van gestroomlijnd naar groter en grootst (58 liter !).
Op deze manier kunt u ongehinderd rijden en eens ter plaatse met gemak twee systeemhelmen en nog wat kleine spullen opbergen.  Dat kan allemaal in een oogwenk geregeld worden.

Uiteraard hebben wij deze koffer in voorraad !
 

motorfiets toebehoren

Als technisch atelier voorzien wij alles om uw stalen ros in optima forma te houden. Het gros van wat uw machine nodig heeft leveren wij uit voorraad : filters, remplaketten, bougies, tandwielsets, banden en onderhoudsproducten.

Tevens kan u bij ons terecht voor al uw bagagewensen. Als Shad-center beschikken wij over een groot aanbod top -en zijkoffersystemen alsook soft luggage toepassingen. Wij monteren terwijl u wacht.

Onze grote voorraad en snelle toeleveringen stellen ons in staat u zeer snel te bedienen.

Topcase voor suzuki
zijkoffers voor suzuki
Suzuki topkoffer
valbeugels suzuki
middenbok suzuki
kettingbeschermer suzuki
handkappen suzuki
aangepast zadel suzuki
mistlichten suzuki