e-Bike Parts, de E-mobility-Store ! Elektrische fietsen en meer !

U bent hier

Elektrische fietsen van KTM en Victoria.  Hulpmotoren van VIVAX en elektrische voertugen van NIU
Elektrische fietsen van KTM en Victoria.  Hulpmotoren van VIVAX en elektrische voertugen van NIU
Elektrische fietsen van KTM en Victoria.  Hulpmotoren van VIVAX en elektrische voertugen van NIU
KTM Macina Fun
ktm onderdelen
Elektrische bakfiets met Bosh middenmotor.  De bak is modulair, er zijn dragers voor maxi-cosi, bakken voor goederentransport, om uw hond mee te nemen enz.
KTM e-bike

Wij ontvangen u graag in onze e-Bike Parts Shop, en presenteren met trots ons aanbod aan elektrishe voertuigen.  Ingang langs Bike Parts Motorfietsen, Lokerenbaan 120, Zele.

Primeur in Zele en omstreken : Elektrische fietsen van KTM (naast Victoria en hulpmotoren van VIVAX en de elektrische scooters van NIU ).

Het volledige KTM gamma is leverbaar :  Kapoho, Lycan, Moto Street 45km/u, Macina Cross, Macina Eight, Macina Classic, KTM Macina Freeze 261 ...
Verder leveren wij dé elektrische bakfiets : de in Nederland geproduceerde "Urban Arrow", een transportfiets die zo goed rijdt dat u er uw gewone fiets voor laat staan !
Liever zonder trappers ?  Kom, bewonder en test de NIU Scooter bij ons in Zele.

Met andere woorden een uitgebreid gamma aan elektrische tweewielers van de beste merken.

Overtuig uzelf en maak een testrit met een KTM elektrische fiets (zowel dames -, heren- als mountainbike !) bij ons.
Ook de Niu elektrische scooter kunt u proefrijden.

 

KTM blijft vernieuwen. Volledig ingewerkte bosch motor en zoveel meer. Slick and smooth!

We kijken er naar uit!

Ultieme bakfiets, ontworpen in Nederland.  Rijdt zo vlot dat u er uw gewone fiets voor laat staan !

Urban Arrow

De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. Vanaf nu kun je de auto laten staan en lekker met de fiets. Wat wil een gezin nog meer!

De Shorty is een stoere woon-werk fiets. Je vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning en de comfortabele traploze versnellingsnaaf. Op een groene manier welteverstaan. Want de Shorty stoot, in tegenstelling tot een scooter, geen fijnstof uit en maakt bijna geen geluid.

De Urban Arrow Cargo L heeft een laadruimte van maar liefst 300 liter en kan tot 125 kilo vracht vervoeren. Het is een kleine bestelwagen op twee wielen.  De fiets is comfortabel in gebruik door toepassing van een traploos verstelbare versnellingsnaaf in combinatie met de elektrische ondersteuning van een Bosch motor. De fiets is zeer wendbaar en heeft een laag zwaartepunt waardoor hij door iedereen gemakkelijk te berijden is.

Bike Parts aanvaardt EcoCheque

Om jouw aankopen te ondersteunen aanvaarden we in onze fietsafdeling ook de welgekende EcoCheque.
Deze gelden op:
> Fietsen > Elektrische fietsen > Speed pedelecs > Elektrische scooters > Toebehoren zoals helmen, reflecterende kledij, kinderzitjes voor de fiets, fietsendragers, gps voor fietsen, drinkbussen, pompen en fietscompressors > Fietsaanhangwagens en fietskarren voor kinderen > Fietsoverkappingen en hangsloten