Construction

Wilt u een special, een custom of een motorfiets aanpassen voor zakelijk gebruik ... Bike Parts heeft een reputatie hoog te houden op dit vlak.

Motor te hoog ?  verlagen kan ! 
Kom de mogelijkheden bespreken bij ons in de shop.
 

  • In het verleden toonden wij op het Auto -en Motorsalon meerder malen ons kunnen met de bouw van een special.  Niet zelden motorfietsen die diezelfde week al een nieuwe eigenaar vinden.
  • Zakelijk gebruik : recent bouwden wij een elektrische driewiel scooter op met een verstelbare topkoffer zodat deze vlot naar voor of naar achter kan verplaatst worden.  In één moeite werd er een one-off middenstaander geproduceerd.  Een pizza-brommer, snelle-interventie motor of zelfs een dessert-buggy met TL-1000 motor ... het werd allemaal al door ons geproduceerd, geleverd en goed bevonden !
  • Misschien wenst u een bepaald type topkoffer op uw motor maar er is geen drager leverbaar ?  Wij produceren deze voor u.  Met het Shad bagagegamma hebben we overigens al een flinke keuze in voorraad.

 

Wist u overigens dat een groot deel van de Bike Design valblokken bij ons geproduceerd worden, inclusief bevestigingsbeugels !