Uitrusting

U bent hier

Uitrusting voor de motorrijder bij bike parts zele

Ruime voorraad aan motorkleding, helmen, handschoenen, motorjeans, enz.  ...  !!!

Een uitrusting moet goed zitten, niet in de winkel maar wel OP uw motorfiets. Een helm, motorjas, handschoenen of motorlaarzen moet aangepast zijn aan uw lichaam, uw budget en ontwikkeld zijn voor die ritten die U voor ogen heeft. Ons team begeleidt u vanuit eigen ervaring naar de geschikte uitrusting, of u nu gelegenheidsrijder bent, circuitfanaat of doorwinterde forenzer. Wij hebben die ervaring in huis en wij delen die graag. 

Hier maken wij het verschil tegenover aankopen in een webshop : advies, kennis en producten binnen handbereik.

Wij stellen samen met u een outfit samen op maat van uw budget en uw noden.

Speciefiek voor de beginnende motorrijder stelt Bike Parts een volledigie startersuitrusting samen voor uw budget (helm, handschoenen, jas, laarzen en broek ).  Hiermee bieden wij u een uitrusting aan waar wijzelf, als motorrijder, achter kunnen staan.

Uiteraard hoeft u geen volledige uitrusting aan te schaffen maar ...
We bieden van elk kledingstuk meerdere modellen aan in verschillende maten.  Van handschoenen tot broek en jas, ... wij hebben alles om u veilig "on the road" te helpen.
Wist u dat Bike Parts u bij aankoop van een motorfiets (nieuw of tweedehands) 10% korting geeft op uw eerste 10 artikels  ? 

In de shop vindt u collecties voor dames, heren en kinderen.  Er is een ruim aanbod aan helmen in diverse maten en modellen.

Bent u op zoek naar het ideale cadeau of een leuke accesoire?  Wij hebben het.  Weet u niet wat te kiezen, dan bieden wij de cadeaubon als mogelijkheid aan.

Informeer zeker naar de voorwaarden !!! 

Bike Parts uitrusting voor de motorrijder
Bike Parts uitrusting voor de motorrijder
Bike Parts uitrusting voor de motorrijder
Bike Parts uitrusting voor de motorrijder
Bike Parts uitrusting voor de motorrijder