Missie

U bent hier

Bike parts bromfietsen

Bike Parts, steeds in evolutie, steeds mee met de tijd.

Vandaag en morgen zijn voor Bike Parts veel belangrijker dan gisteren. We bouwen letterlijk aan een missie waar we zelf in geloven. Naast verdeler van Suzuki, Sym, Peugeot, Mash en Derbi zijn we intussen zelf ook invoerder geworden van een aantal zaken (o.a. SHAD bagagesystemen)

Service, organisatie en technische know-how, in combinatie met snelheid, blijven de kernwoorden van ons bedrijf.  We hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in de nieuwe locatie en werken nu met niet aflatend enthousiasme aan het fintetunen van de organisatie binnen het bedrijf.  Hierbij wordt volop ingezet op jeugd en kennis, beiden essentieel voor een eigentijdse aanpak en organisatie.

Wij houden er dus ook aan om op regelmatige basis onze medewerking te verlenen aan leuke organisaties en er zelf een aantal op poten te zetten.  In het verleden organiseerden we recordpogingen, reden we een scooterrondrit door het waasland met absolute beginners, waren, én blijven, we actief in de competitie met een crossteam en een raceteam.

Steeds in evolutie, steeds mee met de tijd.

bike parts invoerder shad bagagesytemen zijkoffers topkoffer topcase