Vestigingen

lokerenbaan 120 Zele

Ontsproten uit het enthousiasme van de drie broers Geerinck ontstond Bike Parts in 1989 in de gemeente Hamme-Zogge.
In 2014 werd de vestiging aan de Lokerenbaan in Zele in gebruik genomen.  Een ruim pand met een bijzonder ruime en goed uitgeruste werkplaats.  De grote shop laat ons toe u een ruim aanbod aan motoren, nieuw en tweedehands, uitrusting, onderdelen en toebehoren aan te bieden. 

Als verdeler van Suzuki, Sym, Peugeot, Mash en Derbi kunnen wij voertuigen aanbieden voor elk type piloot en passend binnen ieders budget. 

Wij verwelkomen u graag voor een vrijblijvend bezoek.  Is uw motor in de werkplaats dan kunt u heerlijk ontspannen in de salon met een koffie en een tijdschrift.

 

DL1000 V-strom Herfstrit 29 oktober 2017

 

 

 

Sinds 2016 hebben we ook in de Potterstraat 202A, Sint-Gillis-Waas een popupshop gevestigd. 
In onze pop-upstore verkopen wij enkel nieuwe motoren en scooters van de meest kwalitatieve fabrikanten. Ons tentoongesteld gamma is hoofdzakelijk gericht op dagelijks en recreatief gebruik.

Speciaal voor de 16-jarigen beschikken wij over en brede waaier van zowel geschakelde als automatische bromfietsen (scooters).  Ook de houder van het autorijbewijs komt voldoende aan zijn trekken. Naast het uitgebreid gamma van Mash bieden wij ook 125cc van de merken Sym en Peugeot.
Op elk nieuw voertijg geldt een garantie van minimum twee jaar.

Verder vindt u er uiteraard een ruime keuze in uitrusting.

Bike Parts Pop-Upstore
Potterstraat 202A, St.-Gillis-Waas op de baan St.-Niklaas-Hulst
pop-up@bikeparts.be
03 369 44 99