TRAINING OP ZONNIG METTET

Raceteams Bike Parts

Eerste trainingssessies op Mettet ...

Opgewarmd door een heerlijke voorjaarszon trok een grote delegatie van onze raceteams naar Mettet met als doel de motoren op punt te zetten en de piloten de gelegenheid te geven race-ritme op te doen.
De Suzuki's en Kawasaki's stonden broederlijk naast elkaar en er ontstond al snel een positieve vibe.  Ervaringen en tips werden uitgewisseld met als doel snelle tijden te rijden zonder hoge risico's te lopen.

Nicky ging op zijn nieuwe ZX-10 R op zoek naar een aangepaste rijstijl.  Het motorkarakter van de nieuwe gifgroene is duidelijk hoogtoeriger waardoor rem -en acceleratiepunten moeten herzien worden.
Maikel had het prima naar zijn zin op zijn Kawa.  Komende van Aprilia RSV was hij duidelijk onder de indruk van het vermogen over het hele toerbereik.
Thomas, de ervaren rot onder de piloten, optimaliseert zijn zithouding op de GSX-R.  Clipons en zitje worden nog aangepast worden tegen woensdag.
Gian maakte indruk op iedereen in Mettet.  Hij stak met kop en schouders uit boven de rest van het deelnemersveld.  Zijn rijstijl is een streling voor het oog en zelfs de motorfiets lijkt een spoor van een glimlach te vertonen wanneer ze samen over het circuit knallen !  Zeker te volgen deze jongen.

Dinsdag 30 mei vertrekt onze karavaan van twee teams naar de Nürburgring in Duitsland voor de eerste manche van het BK Endurance op woensdag 1 mei.
Volg zeker ons team op facebook.com/bikepartssuzukiracing !